Over ons

Slagerij Hermsen

Wij zijn Ruben en Henrike. Sinds 2019 zijn wij de trotse eigenaren van Slagerij Hermsen. Ruben staat sindsdien 6 dagen per week voor jullie klaar en Henrike helpt waar mogelijk.

 

Onze passie voor vlees en de kennis die wij hebben opgedaan, zorgen ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren van Rhenen en omstreken.

 

Wist u dat wij ook de mogelijkheid bieden tot bezorgen? Hoe makkelijk is het niet om vanuit u luie stoel bij onze slagerij uw vlees en vleeswaren te bestellen.

 

Kortom, wij staan met liefde voor u klaar en daarbij doen wij dit met passie voor kwaliteit!

Ik ben Ruben, 23 jaar.

Al jong kreeg ik de liefde voor het slagersvak mee van mijn oom, bij wie ik vaak te vinden was buiten de schooltijden.

 

Sindsdien heb ik in verschillende slagerijen ervaring opgedaan en kwam ik al snel tot de conclusie dat mijn droom lag in een eigen slagerij.

 

In 2019 mocht ik deze vinden in Rhenen, waar ik met veel liefde en toewijding, voor zowel mijn klanten als mijn producten, mijn vak mag beoefenen.

Slagerij Hermsen
Slagerij Hermsen

Ik ben Henrike, 24 jaar.

Al jong kreeg ik de mogelijkheid aangeboden tot werken in een slagerij. Ik ben dit altijd blijven doen en zo leerde ik Ruben kennen.

 

Naast mijn werk als verpleegkundige vind ik het heerlijk om Ruben bij te staan in onze slagerij en er samen, met ons team, voor te zorgen dat onze klanten weer met een tevreden blik de deur uit gaan.

 

Samen streven naar kwaliteit met daarbij liefde en tevredenheid.